2K
呢日喺尖沙咀,係時間飲番杯咖啡☕️醒醒神同埋食啲嘢飽飽肚🤩,諗一諗,就決定嚟呢度開餐😆呢道有多款 Lunch Set,我叫咗 $127「自家製香草牛肉漢堡伴黑松露沙律醬」,Lunch Set 包一杯Regular Size Single Origin Brew Coffee,我加 $11 轉做 Espresso Based Coffee,要Long Black ☕️Long Black ☕️不嬲都夠濃滑😋「牛肉漢堡包🍔」:牛肉幾好牛味,仲打得幾滑😋,上邊仲有啲熱溶咗嘅芝士🧀️,香口😋$33「自家製香蕉🍌蛋糕」:軟腍腍,夠晒甜😋食完仲想啡多啡🤣,再叫多杯 $50 Sparkling Black,餐牌寫住加有 lime juice,有咖啡香又 refreshing 😋

Long Black ☕️不嬲都夠濃滑😋

$33「自家製香蕉🍌蛋糕」:軟腍腍,夠晒甜😋