2011-03-09 8 浏览
今日(9-3-2011 Wed)同男友起身後食早餐,因為我又趕趕地時間,所以唔可以太hea,但今日天氣清涼,男友食返啲熱o野會好啲,我就唔可以啦.於是諗到呢間,呢間又有粥又有西餐.o黎到都有枱,我要個$20.00o既火腿雙蛋牛油方包轉炒蛋+豆漿.我講完就同亞姐講呢個好趕,請快.亞姐答應我.之後男友要$20.00o既沙爹牛肉公仔麵,火腿奄列牛油方包+豆漿.落完單,點知男友o既公仔麵第一個到o黎(個碗唔係矮身同碗口大o個種,而係學校用o個啲膠碗),我奇怪,點解呢啲應該耐啲o既會快成咁?之後係兩支暖暖地o既豆漿.然後到男友o既火腿奄列牛油方包.由於趕時間o個個係我,而其實火腿奄列牛油方包同我o既火腿炒蛋牛油方包一樣,所以我食呢個先.方包鬆軟,火腿奄列唔係大大份,不過都可以呢.之後我o既火腿炒蛋牛油方包o黎到,原來火腿有兩片,蛋都多啲,男友叫我食啲火腿炒蛋,因為佢食公仔麵都飽飽地.啊,咁我食一片火腿同一隻炒蛋啦,呢個好得意,兩隻蛋係分開炒,真係方便我地分o黎食.而豆漿呢,我覺得甜o左啲呢.服務:好好,入o左去老闆會同我o地打招呼.我o地出去畀錢時,咁o岩後面個亞姐攞熱水出o黎,就大叫後面有熱水

方包鬆軟,火腿奄列唔係大大份,不過都可以呢.

而豆漿呢,我覺得甜o左啲呢.

服務:
好好,入o左去老闆會同我o地打招呼.
我o地出去畀錢時,咁o岩後面個亞姐攞熱水出o黎,就大叫後面有熱水,唔好倒返後.呵呵,我原本想讓路畀佢,不過我唯有企o係o度唔郁(因前而男友等老闆找錢,根本行唔到).而亞姐都等到我o地出o左去至可以擺低壺熱水.
2011-03-09
$20.00 (早餐)