2022-06-13
🐝第三站 station3cafe🐝…今日同朋友去左旺角揾左間樓上cafe食dinner,所以就嚟左呢到,覺得有驚喜😍!…✨Dinner Set F 蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $118蟹肉🦀好多,啖啖都食到😆😆🫶🏻忌廉好多好夠‼️😍😍✨Dinner Set H 煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 $126🍝煙三文魚就夠鹹,😋😋個闊條麵嘅忌廉都好多,好creamy啊!所以都好推介‼️✨紐約芝士蛋糕+沙律 +$38🥗沙律醬好足,好味! 至於個紐約芝士蛋糕🧀🍰,個人覺得好甜,不過芝士味係好出嘅,所以都幾咸。✨朱古力芝士蛋糕+沙律 +$38朱古力味好夠,夠曬甜💗🫶🏻,朱古力愛好者必點🥰✨特濃朱古力 +$6朱古力味好夠,上面有好大舊cream,加埋一齊飲好正😆‼️✨芒果沙冰 +$8芒果沙冰勁高勁大杯😍‼️見到嗰陣嚇左嚇呢🫶🏻芒果味好出好甜,一啲都唔酸,啲冰都好綿密❤️正👍…整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍…📍旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
✨Dinner Set F 蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $118
蟹肉🦀好多,啖啖都食到😆😆🫶🏻忌廉好多好夠‼️😍😍
✨紐約芝士蛋糕+沙律 +$38
✨朱古力芝士蛋糕+沙律 +$38
朱古力味好夠,夠曬甜💗🫶🏻,朱古力愛好者必點🥰
✨特濃朱古力 +$6
朱古力味好夠,上面有好大舊cream,加埋一齊飲好正😆‼️
✨芒果沙冰 +$8
整體評分