2015-08-27 3059 浏览
好耐無耐放題, 朋友話最近系旺角開左間新的, 試過話吾錯.見佢話好食, 又咁耐無見, 就去試下當(敍)下舊, 去到食落又吾錯, 環境乾淨, 系個位細小小, 旺角租金貴, 無計啦, 吾知第日會吾會租到上天台呢 兩個人去食放題, 真系叫吾到幾多野, 好彩D野都吾差, 無伏, 吾會失望, 刺身新鮮, 吾會有好淋, 有D梅的感覺, 吾錯, 有落本, 無比流野, 希望佢保持水準.上面刺身都OK, 一般壽司都吾會差,最緊要D飯, 佢吾會散, 有D酸味得來, 吾會太酸, 師傅有D技術. 最緊要仲有佢的熟食壽司, 燒牛肉壽司,  真系牛有牛味 食完生野, 食下熟食, 雞亦個人推薦 , 明顯系即炸, 上到來夠熱, 夠脆, 夠香, 吾怕肥一定要返單.天婦羅和蟹粥都正, 吾太鐘意推薦放題, 但哩間真心吾錯, D野新鮮已經值回票價
好耐無耐放題, 朋友話最近系旺角開左間新的, 試過話吾錯.
真系牛有牛味
食完生野, 食下熟食, 雞亦個人推薦