2024-03-08 428 浏览
我知依间餐厅成日排队,唔忧做,但职员真系西到一个点!星期六2点钟同朋友尼到,唔洗等位,入座时cashier女职员完全无提及餐厅有落场时间落左单10分钟左右,就话要关门,埋左张单先好啦帮你埋左先 (依间餐厅只收现金) 但之后佢竟然再入客,好惊讶!即系钱你就叫人快d俾,生意就继续做,咁你边忽系关门?留意返,餐厅星期六日就算加钱转set都无饮品的见有其他客叫职员想落饮品,女职员即刻话六日系无,个客人话佢知,佢自己加钱叫去到3点,d职员已经坐晒系度训觉食饭,我仲差少少未食完,同朋友倾紧计点知个女职员 (由头到尾都系同一个人) 行埋尼赶我地走,话我地真系要关门如果你系夜晚要拉闸我阻你收工,我觉得合理,但你地都落晒场我地亦无叫你地serve,都系坐多阵,点解要赶人走?成餐饭前后都只系一粒钟左右唔好再怪d人返大陆食野 ,钱同食物质素系其次,系人地从来唔会催埋单,赶客走以后唔会再尼依度食
我知依间餐厅成日排队,唔忧做,但职员真系西到一个点!
落左单10分钟左右,就话要关门,埋左张单先
即系钱你就叫人快d俾,生意就继续做,咁你边忽系关门?
留意返,餐厅星期六日就算加钱转set都无饮品的
如果你系夜晚要拉闸我阻你收工,我觉得合理,但你地都落晒场
以后唔会再尼依度食
2024-03-02