2023-07-30 42 浏览
之前都有食過呢間餐廳,餐點味道不錯,而且價錢合理,重有得玩有得食👍🏻除了單點之外,餐廳還有多款二人餐提供。.✨二人套餐 ver.4 $366.餐湯🥣和沙律🥗麵豉湯暖粒粒,不會太咸;沙律菜好新鮮,加上麻醬更美味。.🐮芝士蛋蒜和牛漢堡扒 (中)🍍菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)用上頂級澳洲和牛,配上特配的調味,令到肉味更提升。平時好少煮嘢食嘅我就覺得好好玩,先切🥩少少肉,再將小肉餅放上熱石烹調,還可按個人喜好調節生熟度。煎香後,外皮焦香,食落啖啖肉又juicy。.前者加上🥚雞蛋、🧀芝士、🧄蒜片一齊食,真的大滿足。而後者就有🍍菠蘿、🥓煙肉、🥚蛋,同樣豐富,感覺較夏日。另外,餐廳還有泡菜、海鹽、燒肉醬汁提供,可品嚐不同味道😋.🐷芝士泡豚丼飯份量十足,惹味微辣🌶️的泡菜豚肉,加上香濃拉絲芝士,每啖都充滿滋味。.🥤罐裝飲品x2有多款選擇,我們就選了🫖烏龍茶,茶味甘香,去油解膩。
✨二人套餐 ver.4 $366
餐湯🥣和沙律🥗
麵豉湯暖粒粒,不會太咸;沙律菜好新鮮,加上麻醬更美味。

🐮芝士蛋蒜和牛漢堡扒 (中)
🍍菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)

🐷芝士泡豚丼飯

🥤罐裝飲品x2
有多款選擇,我們就選了🫖烏龍茶,茶味甘香,去油解膩。
午餐