2022-05-10 48 浏览
朋友介紹呢間餐廳,初時仲以為係日本餐廳,黎到見到個招牌寫韓文嘅😂又播K-pop😂😂,原來係韓國野😂😂😂我地叫左個二人套餐(Ver.2)$338套餐踢湯同沙律,個和牛漢堡大大粒😍,職員話放啲肉燒3秒再反... 都幾難😂第一次燒仲跌左落側邊🙈🙈個牛牛味幾重,幾好味,幾多油脂,都Juicy 😋 不過小心邊燒邊彈油! 味道好有驚喜,唔錯👍🏼墨西哥辣椒唔太辣,食落真係好墨西哥風味😬另外加錢叫左巨蜂特飲,超大杯,唔太甜,食完漢堡都7-8成飽,仲有個牛肉拌飯,個飯好大碗,味道ok,但真係食唔落,剩左好多🙈🙈建議3個人以上先叫二人餐店員主動幫我地換舊熱石👍🏼好快清走枱面上食完嘅碟同碗,等我地有位放其他野食👍🏼👍🏼
我地叫左個二人套餐(Ver.2)$338