2021-09-17 33 浏览
朋友介紹嚟到呢度,有得玩就有得食,種類仲好多,有好多海鮮選擇,又可以自己夾新鮮蝦即夾即燒!聽到都覺得好吸引!所以做埋老公過嚟一齊食!一嚟到,要排隊入座,好彩早咗嚟,如果唔係都真係要排好耐,如果假日黎一定要早啲嚟!如果唔係可能會冇位添!呢度個環境原來真係好大,好多張枱,如果四至六人嚟嘅話,流水蝦仲可以坐喺隔離夾添!好正好好玩!而今次我哋得兩個人嚟,所以就冇流水蝦喺隔離,要行出去先有得夾蝦食!二人座位就比較迫少少!不過都可以接受嘅!呢度嘅嘢食種類真係好多!海鮮都有七至十種!又有鮑魚又有原條魚同魷魚等等!仲有其他肉類嘅串燒!仲有雪糕添!罐裝紙包同埋樽裝飲品任飲!仲有啤酒添!真係超級抵食!下次一定要叫班friend黎坐大檯瘋狂夾流水蝦食!
下次一定要叫班friend黎坐大檯瘋狂夾流水蝦食!