好消息好消息!Bove終於開咗淘大店喇(Bove x Modos),唔使下下去到葵廣老遠鋪頭雖小,座位不多,但係都算係幾闊落、座位就以高腳凳為主(小妹覺得如果坐得耐就辛苦啲)今次本來嗌咗金莎朱古力,不過佢就俾咗抹茶士多啤梨我(Menu好似直情係冇呢樣野😂)不過唔緊要啦!都係抱住試新野嘅心態(**Bove x Modos係即叫即整的,因為製作需時所以唔好催單呀!)梳乎厘個賣相幾得人鐘意,而且因為係即叫即整嘅關係所以入口䁔粒粒咁而外皮軟綿綿,抹茶唔算好濃烈,所謂嘅流心餡料真係”流”嘅,不過嫌餡料太少,而且士多啤梨味唔多。反而令我比較驚喜嘅係,唔好睇佢大大粒以為食完會好飽,小妹覺得食完都唔覺太膩(或者形容為好飽)回頭食嘅機會有6成啦
好消息好消息!

不過唔緊要啦!都係抱住試新野嘅心態

回頭食嘅機會有6成啦
2017-10-22
$50 (宵夜)