2019-11-13
呢間火鍋店一開始拎倒我嘅attention係因為 心諗:唔使呀 打個邊爐啫咁粗俗嘅。。西環分店入面嘅design令我小wow了 好colorful 又有我最鍾意嘅neon signs! 好新潮de ne一路點餸一路勁興奮 樣樣都想食 一路上碟先知到喪過頭for a table for two girls..😂well當時仲見倒有得「 白飯任裝」plan緊食到幾時去裝好。。🙈個湯底冇得輸 (for重口味的我 覺得胡椒味一啲都唔夠!! 仲差一大guet) 豬肚真心神仙級 爽口到極點黃金椒鹽粟米:黃金part好多 但係粟米有啲偏生 冇粟米味 椒鹽味都不強兩個牛dish 都食到我差啲流淚 肉很soft很嫩 油脂很多 especially那個骰子 那厚度令脂肪可在兩排牙壓下時 大量squeeze出。omg! 感動de ne清晒所有嘢食飽到kaikai仲有甜品送噢 好精緻!!!!!!!!杯裝嘅係腐竹雞蛋糖水沙冰 creative到神奇到 仲要好好味😱抱住重2kg踏出門外感覺很實在🤪味道:8.5/10火鍋燃招牌胡椒豬肚雞鍋 $293黃金椒鹽粟米 $56極品安格斯肥牛 $149骰子牛肉粒 $128極品
清晒所有嘢食飽到kaikai
仲有甜品送噢 好精緻!!!!!!!!
抱住重2kg踏出門外感覺很實在🤪
味道:8.5/10