2016-04-10
工業區既cafe真係特別舒適 黎到地方夠大 樓低又夠高 比人一種好舒適既感覺 佢呢間仲要田園風味 4圍都係樹葉 花花 木造既台椅 好有入左一間森林既感覺地方食野 好舒服 好relax 由於佢地方夠大 座位都好濶落 唔會密逼逼 我見好多人都一家大細黎 帶埋小朋友 推埋bb車係個位到都唔會逼 一黎到侍應已經放好menu係台上 佢既野飲好多選擇 野食方面有套餐或者小食簡 生蠔我呢個全部都係美國生蠔 見佢價錢咁低88蚊4隻有人開埋緊係要試 好新鮮 仲有淡淡既海水味 佢開得夠靚 有沙粒 我淨係落左小小檸檬汁已經吊起到佢既鮮味 黑松露忌廉湯 加送蒜蓉包呢個係只餐送 佢既湯好結身 好滑 好香黑松露味 個忌廉味岩岩好 唔會遮左個黑松露味 入面仲有一粒粒好細粒既磨菇 令到個口感增加 佢再配有令人兩去既蒜蓉包 好香牛油加蒜蓉味 佢個麵包都唔會太燶 有脆口 入面麵包都好軟屬 減脂茶怕肥又要食既我 一見到減脂呢兩個字都唔理佢係咩黎叫左再算 佢都係花茶既一種 用左爉燭台熱住佢 個杯都好靚 透明仲有小小花既圖案 味道方面都好香 係一種樹葉味咁 同埋有小小清香既花味 青口 佢既青口份量好多
生蠔
黑松露忌廉湯 加送蒜蓉包
減脂茶
青口
佢既青口份量好多 上面有好多洋蔥 黃椒 同埋佢既青口唔un 好香既白酒味 入口再帶有小小忌廉味 唔會好膩
和牛
佢既和牛超香牛肉味 佢既味道係好肉質味 佢塊扒好靚 我叫左五成熟 佢煮得岩岩好 仲有小小血水 好正 好林 食落口冇根 真係唔錯 呢個價錢食到咁既質素既牛肉真係好低 佢仲有小小瓜菜做配搭 同埋下面有薯容 加左好香既牛油 令到薯容好滑 好香 好好味