2019-10-13 149 浏览
去完荃灣游水,順便同朋友喺荃灣廣場行街食埋晚飯,,被一間西班牙餐廳吸引住,所以決定在這裡來個西班牙之夜。餐廳裝修很有格調,座位也很舒適。待應很有禮貌,實在值得一讚。打開餐牌,有很多的選擇。。。。由於我帶埋小孩去,我就叫咗個有隻貓貓樣既happy kids set,樣子非常可愛,連平時唔多喜歡食飯既小朋友都將成個set d飯清晒,好犀利!!嚟到當然要試呢到最出名嘅西班牙海鮮炒飯🦞非常足料!絕對係物超所值!海鮮鋪滿哂係個飯上面,超豐富😋 飯方面係有d risotto既口感,好有咬口,好好味!另外仲叫咗兩杯飲品,水果茶同橙汁,兩杯飲品新鮮到爆,一個字,fresh!!鮮雜果雪糕窩夫 - 份量好大,每一格窩夫裡都藏了鮮果,脆身的窩夫跟鮮果和雪糕配上,口感的對比很有趣。雪糕很滑很夠味!下次嚟一定留肚試其他!
下次嚟一定留肚試其他!