2025-01-01 347 浏览
前幾日,朋友邀請我去咗一間叫做「十八夢Meta Stages」嘅餐廳睇show 👯‍♂️。呢間餐廳可以一邊食嘢一邊睇show,真係好正!🍽️✨佢哋定期會與不同藝術文化主辦單位合作舉辦不同主題的活動與演出,所以一定要留意他們的官方帳號 📲。如果有外國朋友嚟到香港,一定要帶佢嚟呢度 🌍!今次我哋睇嘅表演係「Desire City: Night Out In Vegas」 🎉。呢個唔係普通嘅猛男show,仲結合咗舞蹈、音樂、魔術同體操,真係好精彩,每個環節都充滿驚喜同期待 🌟💃🕺。入場嗰陣,我哋每人抽一張牌,每張牌唔同顏色,每種顏色代表一種飲品 🍹。入到場先知係咩飲品,啲飲品好靚,影相打卡一流 📸✨。演出有兩次休息時間,會派小食 🍴。第一輪小食係芝士火腿拼盤 🧀🥓,第二輪小食係炸魷魚圈同丸子串 🦑🍡。不過呢度嘅食物唔係重點,猛男先係重點 💪❤️。每場演出大約2.5個鐘,包括休息時間 ⏰。演出晚上9:30開始,大概11點完,之後可以繼續喺度打卡或者同猛男美女影相 📷🌟。OpenRice買飛$612,原價$680 💵。呢個表演做到1月25號,要睇就快啲啦 🚀!「Desire City: Night O

OpenRice買飛$612,原價$680 💵。呢個表演做到1月25號,要睇就快啲啦 🚀!「Desire City: Night Out In Vegas」嘅門票包一杯飲品同小食,好抵睇🥳!