2016-04-11 687 浏览
同同屋企人一齊黎食晚飯,食物全部由師父安排,首先第一碟嘅日本冰菜,真係好正!好爽、新鮮、完全無渣!同平日街市買嘅完全係兩回事!必試!其實真係食左好多款野,平時唔食刺身嘅我都忍唔住要食少少,因為賣相太新鮮了,我記得食過立魚、池魚、太拖羅、油甘魚、醬漬吞拿魚,每一種都好新鮮!聽師父講佢地嘅魚唔係急凍,係新鮮直送,真係要試下!肉質真係好彈牙!仲有一條類似鹽燒紅色嘅魚,唔記得叫咩名!阿妹話之前o係101某高級日本餐廳食類似嘅鹽燒魚要過千仲要無呢條咁好食!條魚真係唔記得叫咩名,紅色唔係好大條,外脆而入面嘅魚肉係非常非常Juice!肉質非常嫩滑!真係要試、出面好少食得到!總括黎講呢度食嘅野係物超所值,真係好新鮮!仲有海景添~~一定會再黎!大拖羅超正!入口即溶>.<好好味呀!蟹肉羹鵝肝配蘿蔔壽司,好新鮮呀!!魚湯飯團,魚湯好甜配上燒飯團,唔錯!!

!必試!
總括黎講呢度食嘅野係物超所值,真係好新鮮!仲有海景添~~
一定會再黎!
大拖羅超正!入口即溶>.<好好味呀!
蟹肉羹
鵝肝配蘿蔔
壽司,好新鮮呀!!
魚湯飯團,魚湯好甜配上燒飯團,唔錯!!
2016-04-08