2011-03-08 361 浏览
呢间甜品店位置偏辟,如果唔系朋友推荐&带路,净系行开个几条大街的我一定唔知!!!间店的招牌几得意几醒目,不过间店唔大,2大group人已经坐左一半!! 去到要等3mins左右。不过,店员(老板??)好nice~ 见到我地要等位,即刻开几张凳俾我地左,不过我地成班友仔第一次帮衬,净系顾著睇佢个餐牌&艺人相!! 朋友一直大力推荐佢的‘榴梿奶冻’ &‘榴梿金露’,可惜奶冻卖哂.... ="[[ , 于是我地点左‘榴梿金露’ & ‘杨枝金露’,果然无推荐错~‘榴梿金露’:虽然价钱有小小贵,但比我想像的大碗,而且劲重榴梿味,出乎意料地,有一大块榴梿肉,而且D肉的味更啃,应该系我食过的榴梿甜品,最重榴梿味,最好食ge~ 对于钟意食榴梿的朋友仔应该系一大享受~ =]]]最后,我地走的时候,店员(老板??)都有派卡片俾我地每一个,仲好nice甘问今日的食物点~!!!!!!! (应该系新开无耐,自己经营的小店吧~)overall, 好好的服务态度,好有心机& dum本的甜品,相比起机械式,冷漠的连锁甜品店,我会更钟意/支持呢一类的小商店~!!!!!! =]]]]

2011-03-07
等候时间
3 分钟 (堂食)
$35 (宵夜)
  • 榴梿金露
  • 杨枝金露