餐厅: 班蘭葉印尼餐廳
资讯:

2020-06-03 69 浏览
銅鑼灣好多嘢食但通常來來去去都去返果幾條街🏃🏿‍♀️🏃印尼餐廳未及泰菜開到成巷成市🍴通常都係串燒燒烤店多,好似班蘭印尼美食嘅印尼餐廳少見啲(🌟如有記得推介我)店內充滿熱帶風情🌴現場都唔少印尼姐姐!🔸印尼四大天王 $78貪心如我想樣樣試啲😋有巴東牛肉,班蘭雞,有魚有菜,好豐富,飯可選黃薑飯或班蘭飯!沙嗲汁真係會食到人停唔到口🤣🥑牛油果沙冰 $48🥭芒果沙冰 $48我個人極推薦🥑好creamy同滑唔會好甜,加咗朱古力醬層次提升!🔸羊肉沙嗲三串 $58食印尼野點少得串燒,燒得香口啱啱好,仲有惹味嘅沙嗲醬,推介推介🌟🔸燒雞班蘭尖塔飯 $98同樣燒烤類嘅食物做得好出色,好香好惹味,但肉質依然保持嫩滑多汁🤤
銅鑼灣好多嘢食但通常來來去去都去返果幾條街🏃🏿‍♀️🏃
印尼餐廳未及泰菜開到成巷成市🍴
店內充滿熱帶風情🌴現場都唔少印尼姐姐!

🔸印尼四大天王 $78

🥑牛油果沙冰 $48