2020-10-10 106 浏览
現在真係超耐沒去韓國了,一想起就讓我感到心情失落,不知道什麼時候,才能親自去把這些美食買回家吃🥺另一半今日就帶咗我去食韓燒,慰藉我嘅相思之苦,黎到黃大仙中心呢邊,有間燒肉店做緊推廣,二人set深秋燒肉套餐~套餐包含有 ⭐️特級牛肋骨⭐️醬油牛小排⭐️韓風墨魚⭐️韓式秘製醬油豬五花⭐️蔥醬豬背肉⭐️梨汁雞翼⭐️秘製豬皮🌟大紅蝦全部嘅醃製時間明顯都剛剛好,款款都新鮮又入味,特別一提個韓式墨魚,目測每塊都有1cm咁厚,非常之厚身彈牙,令我好驚喜😍仲有自選梳打飲品兩杯,真係好豐富!我哋就揀咗酸酸甜甜嘅 菠蘿梳打特飲 和甜蜜蜜嘅 荔枝梳打特飲,兩杯都好清爽解渴,同韓燒好夾!成餐飯都好開心,下次放假一定要再嚟!#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방#韓國菜 #韓國餐廳 #深秋燒肉套餐

套餐包含有
⭐️特級牛肋骨⭐️醬油牛小排
⭐️韓風墨魚⭐️韓式秘製醬油豬五花
⭐️蔥醬豬背肉⭐️梨汁雞翼
⭐️秘製豬皮🌟大紅蝦

仲有自選梳打飲品兩杯,真係好豐富!我哋就揀咗
成餐飯都好開心,下次放假一定要再嚟!