2019-08-24 113 浏览
今日去左现崇山探朋友👩🏻,顺便一齐食埋个饭。本来我提议去黄大仙中心睇下有咩食,佢话唔洗烦落楼下食,有一间好正嘅西餐厅。😏🌃落到去见到的确系几有情调,佢有个户外嘅位置,但又唔系露天嘅,所以都几好。🔥由于天气炎热,所以我地都系拣左室内位置坐。入面嘅环境都唔错。❤️Set dinner 都几好,不过选择就唔算多,我地又想食下佢其他野食,所以就咁叫左一个Set dinner 同另叫左个pizza 食。😋1️⃣餐汤+包无升级个汤,是日系忌廉粟米汤,都好好饮。2️⃣前菜- 香煎芝麻吞拿鱼配香芒沙沙👍🏼前菜好特别啊!吞拿鱼系生嘅,但边位就有煎香左嘅芝麻再加埋系上面嘅芒果肉,口感好特别。3️⃣香煎美国下肩舺板牛扒配青胡椒汁😋叫左五成熟,岩岩好!牛肉好正,肉汁足够,仲有薯菜同沙拉伴碟。😍4️⃣食肉兽薄饼🤤好多芝士,肉就有烟肉,辣肉肠同德国肠。5️⃣Double chocolate🍫朱古力上面仲有个雪糕啊🍦。6️⃣Today’s special❤️呢个系餐厅跟番客人口味去调配嘅饮品,所以个个都唔同啊!😗我同左佢讲我钟意甜嘅,咩水果都岩,唔钟意薄菏。佢就调左呢杯俾我,我好钟意啊! 主要系用Berry 去整!🔥

1️⃣餐汤+包
无升级个汤,是日系忌廉粟米汤,都好好饮。

2️⃣前菜- 香煎芝麻吞拿鱼配香芒沙沙👍🏼

3️⃣香煎美国下肩舺板牛扒配青胡椒汁😋

4️⃣食肉兽薄饼🤤
好多芝士,肉就有烟肉,辣肉肠同德国肠。

5️⃣Double chocolate🍫
朱古力上面仲有个雪糕啊🍦。

6️⃣Today’s special❤️
用餐时段