2022-04-29
一間充滿異國風情嘅餐廳!入到黎嘅侍應都係好welcome帶着禮貌嘅外國人。同朋友有啲肚餓於是叫咗幾樣嘢,上咗菜之後發現呢度嘅嘢Serving size 好大,最後食唔晒要打包走添啊!首先我哋叫咗薯條呢個頭盤,真係超大份!雙重芝士嘅鬆脆薯條再加上提供嘅茄汁同Sour cream,多重口味令到續航力大大增加,唔會食到悶!之後叫咗墨西哥夾餅,我覺得呢個餅非常啱香港人口味,佢入面嘅汁惹味但唔重口味,再加上香港人成日食嘅蝦做食材,配上三種非常Fresh嘅醬汁,分別係莎莎醬、薄荷醬同sour cream,有一種食到肉但好清新既感覺!之後叫咗印度名菜牛油雞,佢同咖喱雞好唔同嘅地方就係佢個香濃嘅醬汁係甜而不辣,再加上呢度嘅garlic naan (餅)係芫荽嘅topping,有一種食到停唔到口嘅感覺啊!如果唔鍾意食芫荽嘅朋友都可以試吓因為佢唔算好有草青味!