星期五,book左5位食dinner, 當日唔太full.門口唔算好特別, 好易就會miss, 餐廳分左2層, Ground Floor 係細細geh Bar, Happy Hour離應該幾好. 主要dinning room係Basement, 天花掛滿紅玫瑰花做裝飾,都幾特別. 餐廳附送法包,面包是每天新鲜手工制作,外脆内软,配上Olive Oil and vinegar一齊食,非常好食,如果上台果時係微熱咁就更加Perfect。 之後我地點左4樣main course:Fresh Holland Mussels – 白酒煮青口,青口非常新鮮, 調味都岩岩好!Truffle & Porcini Risotto - 非常香濃同creamy, 每啖飯都充滿Tuffle&PorciniLasagne - 份量唔大, 但其實好足料, source同肉geh比例好好, 同埋唔會太Cheesy 又唔太heavy Seafood Risotto - Risotto 一樣煮得好食, 味道清淡少少Strawberry Mille-Feuille - 拿破崙做得非常鬆脆, 只係再多d cream 就更p
星期五,book左5位食dinner, 當日唔太full.

之後我地點左4樣main course:

Strawberry Mille-Feuille - 拿破崙做得非常鬆脆, 只係再多d cream 就更perfect 😻
2019-02-01