2010-03-11 4 浏览
生日之前男友點都唔肯講去邊度食飯,到正日果日佢就帶左我黎呢間食,佢book左包箱位,可以睇到維港,但最低消費就要$550,貴就貴左d,不過氣氛同環境都好好,d野又好食,果日過左個好感動既生日呀~因為要最低(抵)消費,所以我地好婆媽咁計住數,不過到最後唔知點解條數有出入,計埋加一先夠$550,但好彩佢又唔話我地喎,所以最低消費可能計埋加一既,東亞credit card又有九折,total $553.30,但免加一(credit card)最後$503埋單~今次我地叫左呢幾樣:蒜片凍豆腐個汁好好味,蒜片加埋豆腐既感覺好新奇,可以值得一試魷魚筒呢個就冇咩特別,同出面d舖頭一樣,唔係特別推介芝士焗日本年糕非常之好味,芝士焗到脆卜卜,本身芝士好creamy,再加埋年糕好咬口,係推介之作,不過食完就好飽,要小心芝士焗蟹王飯呢個又係好好味,飯有海鮮汁調過味,不過蟹肉就唔多,都值得一試當然仲有叫刺身同壽司,不過都冇咩特別,唔刻意講……
,佢book左包箱位,可以睇到維港,但最低消費就要$550

因為要最低(抵)消費,所以我地好婆媽咁計住數

今次我地叫左呢幾樣:
個汁好好味
,蒜片加埋豆腐既感覺好新奇,可以值得一試

魷魚筒
呢個就冇咩特別,同出面d舖頭一樣,唔係特別推介

非常之好味

芝士焗蟹王飯

當然仲有叫刺身壽司,不過都冇咩特別,唔刻意講……
2010-03-09
庆祝纪念