2022-11-03 57 浏览
💙🎂𝙃𝙖𝙥𝙥𝙮 𝘽𝙞𝙧𝙩𝙝𝙙𝙖𝙮 🎂💙我最愛嘅老公生日快樂呀,成日都話我唔帶你去食好西,希望你覺得呢一餐飯好好味啦!😙• ───── ✾ ───── •黑松露茶碗蒸,沙律,秋葵🥚紅菜頭三文魚沙律🥗香煎比目魚,蜆米形粉配香草汁🐟松葉蟹肉海鮮丼🦀• ───── ✾ ───── •首先要介紹一下,佢嘅茶碗蒸‼️佢呢個產品真係我心入邊係好高分💯,因為啲蛋蒸到滑脫脫,完全冇皺皮❗️沙律同秋葵,我自己就覺得清清淡淡幾好。紅菜頭三文魚沙律好啱我嘅口味🥳因為平時食沙律唔鍾意太dry,通菜頭味道甜甜地加埋三文魚味道冇咁dry啱晒我💁🏻‍♀️😆比目魚嘅份量都幾多,一大舊,外皮煎到香脆可口,一咬落去門口油香,鮮味十足🐟我我自己都幾鍾意佢個香草汁😝好特別。松葉蟹肉丼,以普通嘅丼飯黎講佢嘅份量都剛好🙈松葉蟹肉嘅份量多到每一啖都擁有😌上面仲有大量三文魚子‼️正呀!
• ───── ✾ ───── •
黑松露茶碗蒸,沙律,秋葵🥚
紅菜頭三文魚沙律🥗
香煎比目魚,蜆米形粉配香草汁🐟
松葉蟹肉海鮮丼🦀
• ───── ✾ ───── •