2009-08-07
禽日一入openrice就見到呢間嘅食評, 好評如潮喎, 一定要試下。好彩男友6:30pm已經到達攞定位, 我6:50pm到, 見到得一、兩枱客仲以為都唔係好多人啫; 誰知一過咗7點好多好多人陸續湧到, 門口仲開始排隊添!講番食物, 第一道乾咖喱炒蜆, 正呀! 蜆大大隻, 好肉地, 我仲洗碟照晒鏡呀! 仲有巴辣羊肉, 落單時個姐姐已經問明我地食唔食得辣, 哈哈...真係辣出一身汗喎~ 另外又要咗煲仔咖喱牛腩, 雖然咖喱都好香, 牛腩又夠lum, but個人都係鍾意乾咖喱&巴辣多d。 烤餅試咗牛油味同蒜蓉味...唔....各人有唔同喜好啦, 只係略嫌牛油烤餅太多油咧~ 飲品就有芒果乳酸 & 青檸忌廉, 解辣一流! 埋單$233, 咁好食, 抵呀!! 走時仲好多人塞住個門口添, 明明有得book位嘛(我見到有張2人枱畀人reserve咗), 做乜唔打電話book咗先呢?