2012-09-20
星期二約左兩個朋友食晚飯,我提議嚟呢間,其實未嚟過的,不過睇D相好似好吸引咁,所以嚟左呀!朋友都食過架都話OK的,七點半嚟到都冇咩人,可能係屯門及閒日的關係啦,我地三個人分別叫左一個吉列豬扒丼,一個咖喱牛肉焗飯,另外叫左一個汁燒牛扒飯,再叫左一份蛋卷,我睇食評相後就好想試食啦,仲有燒魚干一齊食呀!!上菜好快呀,先嚟蛋卷,好靚呀!!有四件的,好厚的蛋卷,入面係少少流心蛋,好香好好味呀!!我好鍾意食蛋卷架,正呀!! 燒魚干朋友話上次食過話好味的,果然真係喎,好薄的魚干,唔知係咪雞泡魚干呢?? 好味喎,真的好香!!飯嚟啦,咖喱牛肉焗飯都好大份喎,賣相OK呀,好香咖喱的味道,我都試左少少,有些芝士係面,牛肉唔算好淋身,不過份量都幾足的,唔會飯多牛肉少,少少辣. GOOD!!! 汁燒牛扒飯個樣都OK,係七成熟的,都好多件唔算大件的啊!! 朋友話味道都好味旳.我的吉列豬扒丼,上面一層係吉列豬扒,一面係一層蛋舖係飯面,豬扒唔算好鬆化,但都好味,我好鍾意果層蛋呀,少少未熟晒既感覺,加埋D飯一齊食,VERY GOOD!!!! 仲有一碟小黃瓜的.我地坐左好耐,係度傾計,但仕應的服務都好好,都有不停加水,
我地坐左好耐,係度傾計,但仕應的服務都好好,都有不停加水,沒有感覺要趕客,不過真的唔多人.