2021-04-16
一直見好多人推介呢間餐廳,諗住同朋友一齊黎試下。Book左枱食晚飯,時間到咁我地就去到餐廳門口,點知企左喺道幾分鐘都無人招呼入座😅 最後終於有位經理發現左我地.. 就帶我地入座。座位係喺落單機隔離,梳化位有一半都係條柱,即係其實得半個位坐😞 估唔到一早Book左位都要坐得咁唔舒服,不過廢事麻煩就算啦。點知坐低之後,就見到側邊擺豉油既碟係倒瀉哂,然後豉油碟又得返一隻,好明顯係未執完枱就俾我地坐😨呢一刻真係忍唔住,加上見到入面房仲有空位,我地就同經理講想調位。點知侍應只係換過隻豉油碟就算,經理又話多人無得調。咁都算喇,照叫野食啦,叫左個卷物。侍應上菜既時候,放低左碟卷物之後,竟然收走啲豉油同碟...我同朋友一臉問號😓 之後經理再過黎倒返啲豉油俾我地。最後,當然係發生左最常見既事 - 漏單。漏左個蟹丼,加返單之後仲要追左兩次先上菜。食飯既過程,睇住啲侍應跑黎跑去,放廚餘同碗碟既盤又不停喺廚房跌出黎,又有人跌爛野,整體感覺食得好唔舒服。食物既味道同質素唔差,但呢個價錢配呢種服務,令人失望。
食物既味道同質素唔差,但呢個價錢配呢種服務,令人失望。