2009-08-20
上兩個weeks第一次來,本來睇到個環境幾好~~~又有K唱,因為個場有兩邊,我o地想搞個FAREWELL PARTY所以問佢28人包場(有K唱o個邊)幾錢,佢話$120/人,如果係咁,包場都唔算貴,之後過幾日就BOOK o左搞Farewell party啦~~~(到o個陣都以為好OK架)點知尋日一心上到去以為可以順利FAREWELL啦~~佢安排O左我o地o係個Open area坐,而唔係BOOK有K唱o個邊!!!How come???我o地o個日問到明係有K唱o個邊丫麻,成個場明明係得o個邊有K唱!!!咁又點會係得D大sofa,public area o個邊呢~???接待我o地既後生仔態度好差,又話o個日唔係佢接order,又一味話我o地搞錯!!!之後個老細行出o黎o黎諗住拆件事,又話叫我o地拎張deposit單出來睇!!!哼~~~end up佢就o係度屈我o地問唔清楚,御膊,又係唔認錯,crazy~~~咩服務態度呀???我o地deposit交足,佢就少少野都做唔到,我o地追究起上o黎佢點都有錯啦~~~明明就係自己同D員工有無o係BOOK場SYSTEM方面溝通清楚啦!!!咁樣點做生意呀
點知尋日一心上到去以為可以順利FAREWELL啦~~
咁又點會係得D大sofa,public area o個邊呢~???接待我o地既後生仔態度好差,又話o個日唔係佢接order,又一味話我o地搞錯!!!之後個老細行出o黎o黎諗住拆件事,又話叫我o地拎張deposit單出來睇!!!哼~~~end up佢就o係度屈我o地問唔清楚,御膊,又係唔認錯,crazy~~~咩服務態度呀???我o地deposit交足,佢就少少野都做唔到,我o地追究起上o黎佢點都有錯啦~~~明明就係自己同D員工有無o係BOOK場SYSTEM方面溝通清楚啦!!!咁樣點做生意呀!?!
end up我o地同佢講要追究,佢先死死地氣refer我o地去佢o地既分店,o係潮流特區對面既恆隆大廈2樓POM II Cafe!!!不過o個度都唔係好service ga啦!!!o個晚埋單$140/人,我o地enjoy既只係自己為朋友farewell而營造既氣氛,完全同呢間cafe無任何關係!!!
我睇完樓下既comment之後,深深相信呢間野為o左一晚可以做多D生意,所以就出埋呢D陰招!!!所以我覺得有必要同Openrice所有用戶講,去呢間cafe消費,真係要小心D!!!
我唔係完全偏激地踩呢間cafe,只不過我真係ensure我o地作為客人自己無搞錯order,所以我o地先據理力爭!!!錯既真係佢o地!!!所以結論係,有錢,有時間,patpat痕都唔會再去貼錢買難受!!!