2019-09-07 68 浏览
我呢個人真係好特別,又想注重健康又間唔中會想食下垃圾食物。Burgeroom 真係成日聽朋友講,都未食過,今次就黎見識一下佢地有幾咁猛料。首先,佢地嘅burger 選擇真係好多好多,我地揀食咩嘅時候真係揀左一D時間,有選擇困難可能會花更多時間HAHA !ANYWAYs,我地叫左一個雙層漢堡,連埋一樽外國入口嘅soft drink。呢個burger 嘅size 真係唔係講笑,胃口唔大D 都真係唔會食得哂,如果兩個女仔去真係可以兩人個share 黎食。餐廳都好細心知道我地share 所以切開左一半比我地。D fries 好新鮮好似真係成個薯仔即切即炸咁,而D burgers好juicy, juicy 到D 包都比佢地整濕哂。其實整體唔會話好有咩令人驚訝,味道就普通burger 咁,不過不失,勝在選擇多,可能有其他burger 會好好食但就冇試。