好多野食的一餐其實早幾年已試過呢間餐廳, 果陣時仲o係百德新街果邊, 覺得d青口真係好好食, 餐廳格局都屬高級睇食評見到d評友介紹個2人餐好似幾good 咁, 咪同男朋友o黎試下囉但入到去o既感覺, 無之前咁高級, 但感覺都好舒服, d 卡位好特別我地都係叫左$388個2人餐頭盤:1)焗田螺 (我和男友都話好味)2)白酒青口(都好味, 酒味好香)3)煎芝麻三文魚4)煎鵝肝 (配菠蘿都好夾)湯:1) 南瓜湯 (本身鍾意呢個湯, 好味)2) 龍蝦湯 (男友話無所講咁咸, 有龍蝦味, 但飲洒成碗好膩主菜:1) 香草蜜汁羊扒2) 墨魚汁意大利飯 (食完個咀同D牙黑洒, 好搞笑)3) 炭燒肉眼扒 4) 煎比目魚甜品:1) 心太軟 (不太好, 外面好厚, 似旦糕)2) Lime雪芭餐飲2杯凍檸茶另外, 啤酒有buy 1 get 1 整體o黎講, 其實D野食味道一般, 無食到難食o既野本人不太滿意o既係會一次過幾碟咁上枱, 未食得咁快D食物會好快凍左, 因為我喜歡食好熱o既野囉....不過, 咁抵o既價錢食到咁多款唔同o既野就最啱我喇, 所以我會再來的環境方面, 我覺得D音樂好似舊左D, 同埋唔
好多野食的一餐

我地都係叫左$388個2人餐
頭盤:
1)焗田螺 (我和男友都話好味)
2)白酒青口(都好味, 酒味好香)
3)煎芝麻三文魚
4)煎鵝肝 (配菠蘿都好夾)

湯:
1) 南瓜湯 (本身鍾意呢個湯, 好味)

主菜:
1) 香草蜜汁羊扒
2) 墨魚汁意大利飯 (食完個咀同D牙黑洒, 好搞笑)
3) 炭燒肉眼扒
4) 煎比目魚

甜品:
1) 心太軟 (不太好, 外面好厚, 似旦糕)
2) Lime雪芭

餐飲
2杯凍檸茶
另外, 啤酒有buy 1 get 1

整體o黎講, 其實D野食味道一般, 無食到難食o既野

環境方面, 我覺得D音樂好似舊左D, 同埋唔應該播快歌囉, 有D格格不入, 其實播返D純音樂咪OK 囉