2021-10-03
早排係sogo行完街就順勢去左一個想食好耐都未去食既日或串燒😍😍😍我地未到十二點已經到!早過哂放lunch既人😆成為第一枱客人😆😆😆我地見到單牌後!完全花多眼亂😂😂😂最後叫叫下都叫左唔少野😂😂😂😂我地一開頭叫左個刺生盛!去得日式餐廳點都要叫刺生既😂😂😂最出色係大蝦😍勁鮮甜!簡直為我既串燒午餐打開胃口😂😂😂我地串燒叫左豚肉鵪鶉蛋卷、西班牙黑豚肩肉卷、豬生腸、豬肚串、白金豚肉林檎紅薑卷、紫蘇豬肉卷、牛舌(厚切)、多春魚、雞翼串😍😍😍仲叫左兩杯飲品!巨峰梳打同埋乳酸梳打😂😂😂😂我地以為叫左唔算好多!點知食到一半已經勁飽😂😂😂個牛舌全消超好食,厚切得來唔會太硬,而且個味道唔會話太過鹹😍😍😍勁想要叫多串但我地已經叫左好多野食😂😂😂另外,豚肉鵪鶉蛋卷非常特別,我係第一次食咁嘅配搭,春蛋嘅蛋黃配埋豚肉,味道好夾,食完一串都唔會覺得食得太多蛋😂😂😂😂仲有要提既係,多春魚燒得剛剛好,唔會話燒到骨肉分離或者啲骨都林晒好難起骨,燒到剛剛好😍😍😍好容易就起到啲成條骨出嚟。我哋食到一半嘅時候,已經開始人多入嚟,相信如果要lunch hour食嘅話,最好book定位先🤣🤣🤣我諗我下次再黎要食多兩串牛舌😂😂😂😂
仲叫左兩杯飲品!巨峰梳打同埋乳酸梳打😂😂😂😂
我諗我下次再黎要食多兩串牛舌😂😂😂😂