2024-02-18 20 浏览
九龙湾🚇淘大商场呢间 SuperNormal 真系一啲都唔 normal😆,佢哋嘅招牌柚子脆皮🇩🇪德国猪手劲香脆,而且叫个💰抵食嘅二人餐就可以食到。入面装修走🏭轻工业风,而且入咗去先🤩发现佢唔只系西式嘅🍴酒吧餐厅,仲有日式串烧🔥食添!佢哋嘅🍞餐包系自家制嘅,质素好👍唔错,尤其系个蒜蓉牛油🥖法包,好足料好有🧄蒜香味。是日餐汤🥣系忌廉蘑菇汤,几 creamy 几香🍄蘑菇味,另外加$28💰可以升级做法式🇫🇷手打鲜蚝汤,份量更多🦪蚝味好浓郁好鲜味,入口又滑又香🤤,钟意蚝嘅好值得升级🥰!🥂白酒忌廉煮青口好鲜味,😋入口有淡淡白酒香,配埋头先啲🍞餐包一齐食仲正!招牌柚子脆皮德国🐖猪手份量超出我想像,外皮😍好香脆带少许柚子香,仲有配少少🇩🇪德式酸菜,风味十足,再点少少🍯蜂蜜芥末酱食更加好味。🦀蟹肉海鲜龙虾汁🦞蟹籽天使面味道好浓郁,🍝天使面沾满海鲜🤤龙虾汁,入口有蟹肉🦀鲜味,加上有少许蟹籽,食起上嚟☺️层次好丰富。而且个餐仲包埋🥤餐饮,亦可加钱💰转不同款式嘅🍺酒类饮品,抵呀!

用餐时段