8:30pm去到餐廳,見到爆曬場,坐滿曬人!閒日都咁好生意!都預計上餐時間會比平時耐架啦。事關見到好多人都係嗌鐵板燒,但又得一個師傅係到落力不停炒。我地嗌左個2人餐。✨大蝦餐 $598沙律,大蝦,銀鱈魚,安格斯牛肉,野菜,炒飯,味噌湯 Salad, Prawn , Sablefish, Angus Beef, Vegetables, Fried Rice, Miso Soup>>>大蝦,銀鱈魚,安格斯牛肉全部都好食😋大蝦肉質夠爽,魚就肉嫩,安格斯牛肉幾juicy!連個炒飯都落左櫻花蝦幾好味。唯一需要改善嘅真係等嘅時間太耐啦,成餐飯食咗兩粒鐘,真係食緊野既時間好短,可能都係15分鐘左右。其他時間全部都係等緊嘢食。同埋啲野食次序都亂曬,但都理解嘅,咁忙既情況下,炒開飯炒埋我地果份先都正路。但staff記啲order有啲亂,好似邊枱上左野食未又唔記得😥Overall野食係好食,但等既時間太耐啦。如果下次少人既話我會再食,否則對我呢啲無耐性既人簡直係折磨呀😣

我地嗌左個2人餐。

✨大蝦餐 $598
>>>
大蝦,銀鱈魚,安格斯牛肉全部都好食😋
Overall野食係好食,但等既時間太耐啦。