2019-04-24 117 浏览
女友嘈o左好耐想試呢間十二味功夫,一於滿足下佢試一下啦。星期五晚放工去,排隊排了大約15-30分鐘,裡面全場爆滿都幾旺場。一坐底即刻叫了經典香辣鍋,跟指示點了五款菜,包括肥牛,牛肚,涼麵,雞軟骨,腐皮等。另外又叫了川式口水雞及飲品蜜瓜奶和桂花冰釀。先說食物: 川式口水雞,味道不夠入味,而且肉質粗糙,價錢亦不平,感覺譚仔的口水雞性價比要高好多。經典香辣鍋就係好好食,好值得推薦,香和辣味不停湧出來,而且份量不少,愛辣之人必叫,配上一碗飯已經好夠食。至於飲品方面,蜜瓜奶雖然食得出有蜜瓜蓉,可以味道和紙包飲品不差太遠,而且份量少,賣$28/杯不值。桂花冰釀就味道甜甜,頗特別,$28/杯尚算可以。這晚共消費了$400+,感覺性價比稍低。

這晚共消費了$400+,感覺性價比稍低。