2014-07-05 1858 浏览
黎到和民都算系平有平食既推介,依到都算系一间几大众化既日本料理店,因为价钱黎讲唔算过份,每人大概 $100 左右晚餐黎讲都算系好抵食,仲要系旺区,而且野食都算唔错嫁依个温泉蛋凯撒沙律,都算系我既推介,我自己真系几钟意沙律,钟意佢在于够平和而且好食,够哂新鲜爽脆既生菜,加入少少浓味既烟肉系底,加少少芝士碎,同埋沙律汁仲有就系主角温泉蛋,几样野夹埋都算系好好食,几岩味,之后就系依个三色刺身,就系有甜虾,三文鱼同埋带子,三样野黎讲都系十分之新鲜嫁,不过就唔算鲜甜度,不过质地都算几好,都算好食喇,之后就系依个黑椒糖脆鸡翼,钟意佢将鸡翼一开二,非常之方便,一啖就已经可以食左一旧,非常之唔错,仲有就系一个串烧盛合,都算烧得好好唔算太干,几好味,不过唔算太出位,最后就系依个烧玉子,依个有明太子汁加埋依个厚厚既蛋卷,两样夹埋都算几好。