再来一碗吧!🍜金鹤拉面嘅鸡白汤拉面岀唒名好食 bookmark左好耐终于去左试啦!不过今次唔系去佐敦 系去佢嘅新分店食😛必须要为呢间正正拉面店写一个好评🤩🤩🍜 金鹤鸡白汤拉面 $98炸到金黄色嘅牛蒡非常吸睛呀店员仲同我地讲要快啲食 脆卜卜 正呀!材料非常丰富 有流心蛋、木耳丝、慢煮鸡胸、日式叉烧☺️先讲讲汤底 奶白色嘅汤底 用鸡骨敖六个钟 入口清甜又唔肥腻 忍唔住饮左好多🙈流心蛋够唒流心 好味道 只要download佢嘅app 仲送多只 一定要dl😆慢煮鸡胸 系我食过甘多鸡胸最好食嘅一间🤩超级嫩滑嘅鸡胸呀 仲好juicy 难得一遇嘅好鸡胸😍 日式叉烧中规中矩 相对普通😛面条较幼 也能挂汤的✨🍗 日本明太子鸡翼 $48鸡翼里面酿满辣辣地嘅明太子 涨卜卜🤩鸡翼外皮烧得脆脆地 呢款小食值得推介呀🥟 煎日式饺子 $33仲嗌左煎饺子 较普通 顺綷过下口瘾🙈✨ 呢到环境唔错 灯光好足够 令拉面望落更吸引☺️店员服务有礼 下次有机会要试埋鳗鱼饭 好似好厚身甘呀🤤🍽 金鹤拉面🔎 土瓜湾九龙城道10-16A号联业大厦地下B舖
再来一碗吧!🍜
慢煮鸡胸肉
日式叉烧

🍜 金鹤鸡白汤拉面 $98
炸到金黄色嘅牛蒡非常吸睛呀
店员仲同我地讲要快啲食 脆卜卜 正呀!
材料非常丰富 有流心蛋、木耳丝、慢煮鸡胸、日式叉烧☺️
慢煮鸡胸 系我食过甘多鸡胸最好食嘅一间🤩
超级嫩滑嘅鸡胸呀 仲好juicy 难得一遇嘅好鸡胸😍