是咁的,小弟一向都係試睇OPENRICE就唔出POST既,不過今日去完之後,真係想出番個POST讚讚呢間店舖。我就早幾日打電話去訂位既,8位朋友仔聚下舊食下飯玩下GAME咁,SEARCH到呢間個評價都幾好,就試下啦,果然無失望。去到張台好大張,要除鞋坐,好乾淨好舒服,正如前人既評價一樣,BOARDGAME整全,UNO,大富翁,只言片語,猜猜畫畫,牛頭王呢D基本野都有齊。岩哂我地班想玩GAME既人~卡都幾新~一個一定要讚既係台與台之間距離夠大,無論傾計定玩,都有私人空間,最唔鐘意就係傾計定玩都好似比旁邊張台既人聽到哂咁,又要怕自己嘈親人地咁。食物方面,最低消費係套餐一個,即係卡邦拿意粉+任何飲品->$88蚊再加一,即係$97蚊,小弟就比較窮既,餐牌仲有98/109果D,我就要左88蚊果個,味道方面,個意粉幾濃幾好味,份量都唔錯,就算只係食呢個意粉都夠飽。一個開心位就任何飲品都叫得,唔洗再加錢,要左凍士多啤梨朱古力都幾好飲,友人要左各款朱古力都唔錯,另外,杯朱古力都幾大杯,可以一杯飲番幾個鐘都得。仲有個好貼心既服務,就係加$20蚊就可以續杯,都好抵!另外,呢間野既果茶係一個好特別既飲品,有
是咁的,小弟一向都係試睇OPENRICE就唔出POST既,
不過今日去完之後,真係想出番個POST讚讚呢間店舖。
SEARCH到呢間個評價都幾好,就試下啦,果然無失望。
一個開心位就任何飲品都叫得,唔洗再加錢,要左凍士多啤梨朱古力都幾好飲,友人要左各款朱古力都唔錯,另外,杯朱古力都幾大杯,可以一杯飲番幾個鐘都得。仲有個好貼心既服務,就係加$20蚊就可以續杯,都好抵!另外,呢間野既果茶係一個好特別既飲品,有個啫喱比你當糖加入去,都幾特別,亦都話如果你覺得夠甜,可以做咁食個啫喱。不過我個人都係覺得果茶無咩味,亦都唔夠甜,我都係鐘意重味既朱古力多D~
員工服務有善,有位友人仲話女店員好靚女添~
總括黎講,值得賜酒,下次實再去~
2014-07-24