2021-10-18 210 浏览
伏伏伏伏..星期日假期同屋企人去試左呢間 * 比較多人*評論既餐廳,諗住實無死啦,感覺應該都伍會差得去邊同埋 我地都系因為OpenRice推薦 所以想去試下佢個Dinner Set 好評又見佢甘多 諗住去試下 點知真系伍掂,伍好比文字上的評論吸引到走去試,令到自己伏左我地Totle 叫左 四個Dinner Set,一款小食,四杯飲品,第(1)樣 菜式 : 羊架🐏好食程度 : 價錢值伍值 : (5個 = 不值)食完心得評分 : 男朋友好鐘意食羊架,但系今次去到呢間餐廳見佢有 當然要叫啦 啲肉伍會太韌 配埋啲汁都還可以 但又未去到話好好食,鐘意食羊可以去試下既,我就個人感覺麻麻地第(2)樣 菜式 : 成隻烤雞🐔好食程度 : 價錢值伍值 : (5個 = 不值)食完心得評分 : 嘩,呢個真系極品,成隻雞最好食系佢啲皮,伍系啲肉!我地四個食完都伍會建議大家去叫,真系伏,我地自己整 仲好食過佢.. 成隻雞就好多汁 但系呢 無口感..! 完全伍會想再去叫!一個字 伏..第(3)樣 菜式 : 成塊豬排🐖好食程度 : 價錢值伍值 : (5個 = 不值)食完心得評分 : 豬排🥩 啲肉好嫩,口感不錯,我
伏伏伏伏..

星期日假期同屋企人去試左呢間 * 比較多人*
評論既餐廳,諗住實無死啦,
感覺應該都伍會差得去邊

同埋 我地都系因為OpenRice推薦
所以想去試下佢個
Dinner Set

好評又見佢甘多 諗住去試下 點知真系伍掂,
伍好比文字上的評論吸引到走去試,
令到自己伏左

我地Totle 叫左 四個Dinner Set,一款小食,
四杯飲品,

第(1)樣 菜式 : 羊架🐏

第(2)樣 菜式 : 成隻烤雞🐔

第(3)樣 菜式 : 成塊豬排🐖

食完心得評分 :

豬排🥩 啲肉好嫩,口感不錯,我地4個都覺得呢個豬幾好味!
塊豬既皮好脆口 多汁

呢個可以叫 好味

第(4)樣 菜式 : 鮮蕃茄扁意粉🍝

食完心得評分 :

我本人就想食意粉🍝,所以叫左個蕃茄汁既意粉,
我叫左配料煙肉,再加$20 雜海鮮,汁同埋啲料加埋系幾好食
我鐘意佢個扁意粉 口感好好

呢個菜式系甘多款之中 我覺得系最好食嫁!意粉份量好多,一個人食會好飽~ 食到好似都見伍到底 所以呢個系抵食既

第(5)樣 菜式 : 炸魚薯條

食完心得評分 :

呢個炸魚薯條真系不得了,
炸魚啲炸粉 厚到不得了,條魚我感覺有啲腥,
落左啲檸檬汁腥味都系好重..
伍知系米廚房啲油放咗好耐再炸
條炸魚成層粉都系黑黑地 我食左一啖就無再食..
條炸魚我地都無人再掂過了..
啲薯條我哋就食晒
呢個菜 好伏伏伏伏..

最後我地個Dinner Set 每人可以加$1有甜品

甜品應該就系士多啤梨啫喱蛋糕🍰