首先叫咗個前菜「金平牛蒡漬」,馬上就送上嚟,入味又爽口,開個胃先!

然後我哋點咗幾款串燒:「免治雞肉棒」係我去日式居酒屋必點 ,雞肉調味剛剛好,口感超juicy,一定要撈埋隻生蛋同埋豉油,食落好有層次!

「紫蘇蟹籽墨魚滑 」爽口彈牙,柴蘇嘅清香同蟹籽嘅鮮味一齊爆發,食落有種高級感,點多幾串都唔會嫌多!

「牛小排串」真係不得了!牛肉烤得外香內嫩,有返少少厚度,肉汁鎖得好好,每一啖都係滿滿嘅牛肉香,諗起都好回味!

主食方面,我哋忍唔住點咗兩款,因為兩款都想食!果然冇揀錯,「黑松露野菌炒烏冬」個烏冬炒得彈牙,條條分明,黑松露嘅香氣好出,濃郁得嚟又唔會太膩,加埋香菇同洋蔥,好好味呀!
「鰻魚炒飯」又係另一款居酒屋必點名菜,食過咁多間,呢間係最揼本咁將鰻魚大塊大塊咁車落去,而且佢個炒飯粒粒都包住醬汁,好有咬口,唔會又乾又冇肉食,所以就算份量大大碟,我同朋友都隊晒!大推!

壓軸登場嘅餐廳得意之作:原條蒜茸茄子,店員仲親手幫我哋撈勻,茄子烤得軟熟入味,蒜茸香氣撲鼻,入口又嫩又juicy,正到爆!
重點之中嘅重點!所有食物都熱到標晒煙,真材實料,店員仲細心提醒我哋好熱😆食到勁飽勁滿足!

飲品方面,芒果梳打同荔枝梳打 都好清新!氣泡感好refreshing,超解渴,飲完一啖就想再飲,真係完美嘅飲品!
總括嚟講,呢餐飯每一道菜都好有水準,味道同賣相都一流,服務勁好,好似去咗朋友屋企咁自在,絕對係一間值得再返嚟嘅餐廳!強烈推介俾大家!