厚福街真係好多野食,尤其係藍馬商業大廈,頂樓呢間韓國餐廳既裝修真係不得不讚!真係好似係韓國街頭食緊野咁!好有心思,實景比相影出黎更加靚,同埋好多detail位~雖然係大排檔setting,但店家好細心,每張枱下面都有個膠箱比我地放袋,加分!--- 有芽菜同泡菜,仲送多左個醃蘿蔔比我地,都係我超鐘意食既前菜!--- 呢道炒章魚係用韓式辣醬配搭埋椰菜去炒,章魚煮得岩岩好,唔會太老唔會太生,一d都唔會靭!我地全盤清曬,推薦,果然係招牌!---炸雞] 唔算好辣,甜甜辣辣咁特別開胃,我地叫左半份,都總共有5件!2個人食好滿足~店員好細心比埋一次性膠手套俾我地,用手食炸雞係特別好味! --- 超級好食,韮菜好足料,多到湧出黎咁,配埋個汁食一流,不知不覺2個人就食曬了~---平日晚飯時間黎食,全場滿座,同一架lift有3家人都係黎呢度haha,記得要book定!發現每一張枱都叫左魚糕,今次無試到,下次再黎試先!
---
[前菜] 有芽菜同泡菜,仲送多左個醃蘿蔔比我地,都係我超鐘意食既前菜!
---
[招牌炒章魚] 呢道炒章魚係用韓式辣醬配搭埋椰菜去炒,章魚煮得岩岩好,唔會太老唔會太生,一d都唔會靭!我地全盤清曬,推薦,果然係招牌!
---
[甜辣炸雞] 唔算好辣,甜甜辣辣咁特別開胃,我地叫左半份,都總共有5件!2個人食好滿足~店員好細心比埋一次性膠手套俾我地,用手食炸雞係特別好味!
---
[韮菜煎餅] 超級好食,韮菜好足料,多到湧出黎咁,配埋個汁食一流,不知不覺2個人就食曬了~