本身來cafe 52 係因為個店長服務態度超好 對寵物好有愛. 今日照常帶隻狗仔來cafe 52 食lunch. 因為天氣焗熱. 我地一手抱住狗仔 一手拎住狗仔袋(裝尿片,水樽個D) 已經好狼狽 我係門口知道要等位. 同個女店員講: 唔該可唔可以攞個飛等位 點知佢完全無視 又叫我自己入去攞飛. 算 自己坐係吧台等位.已經好細位,佢又安排另一個人人坐過來(睇圖)隔離有個狗主準備離開讓個位俾我地. 我地入去叫佢地出來執檯. 一開門個女店員話等一陣. 我地等左5分鐘都冇人出來,佢中途有出來叫飛,都完全無視我地. 我地唯有再叫另一個人服務員執檯,另一個服務員完全冇問題,態度超好. 我希望老闆可以見到. 唔好安排尼D員工serve. 有機會真係希望佢再上training. 始終好多寵物主人好鍾意來cafe 52食嘢 唔好因為尼D員工破壞個brand.

2021-08-07
午餐