2018-08-25
好似唔係食緊梳乎厘pancake,真係食緊份幸福同埋奇蹟比起喺日本食仲好味🤤睇相已經想再去食。已經喺希慎食左3次,每次都即叫即整,所以都要排隊,但係值得等待。原味Soufflé Pancake ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️$99鬆軟既pancake,好有蛋香味,D cream好有奶味,原味唔跟糖漿都好好好好食。我試過其他味同佢既期間限定,最愛始終係原味❤️期間限定 日本夕張蜜瓜梳乎厘pancake⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ $1xx價錢好似係$138,唔係好記得。限間限定係會成日轉架,今次個蜜瓜味好好味,食落去蜜瓜好香好甜,連d cream都有陣香甜蜜瓜。但我同朋都係覺得原味更加突出個種奶同蛋香! 不過蜜瓜味都係5星星有左flippers唔洗再朝思暮想去日本食soufflé pancake ❤️❤️❤️
原味梳乎厘Pancake
日本蜜瓜梳乎厘pancake