2019-03-18
之前睇左食評話海膽鮮味 貝四品值得一試 點知就中伏了 仲專程帶我寶寶去食好西我去到問店員有咩好介紹啦 推介左刺魚刺身 再點左貝四品 金目鯛壽司 松葉蟹壽司 中拖羅壽司 大蝦天婦羅 一個冰品前菜 燒雞皮 其他都唔太記得啦 就寫我印度深刻既 食到我一肚火 都預左可能味道會一般 但係超出左我預計囉首先冰品前菜 酸到食一片會嗆喉 太重手刺魚刺身味道偏淡成百蚊既金目鯛壽司同松葉蟹係淡味 我寧願佢唔好出泥賣百幾蚊幾中拖羅味道都係淡而且油脂勁少亦無香 錯曬大蝦天婦羅同燒雞皮就對得住價錢係咁上下到個最火滾既貝四品 真係差d就拍檯 有海膽 赤貝 帶子 象拔蚌刺身 每樣一d咁 象拔蚌就真心好食既 赤貝就算啦 不過不失 本人對海膽一向麻麻就不評價 個帶子同白開水無分別 我以為我有問題啦 我寶寶食完都話真係無味 亦都唔係腥臭 就係帶子咁既口感不過無味 我食爭鮮外賣都好食過佢 仲要三百幾蚊 嬲到我同店員講 個師傅同我解釋話依隻帶子品種味道係比較淡 幹 淡到無味? 聽到我都燥 快手食完賣單揾第二間先醫飽個肚補充:兩個人食埋單$1100(完全唔飽)
首先冰品前菜 酸到食一片會嗆喉 太重手
刺魚刺身味道偏淡
成百蚊既金目鯛壽司同松葉蟹係淡味 我寧願佢唔好出泥賣
百幾蚊幾中拖羅味道都係淡而且油脂勁少亦無香 錯曬
大蝦天婦羅同燒雞皮就對得住價錢係咁上下
補充:兩個人食埋單$1100(完全唔飽)