2011-08-13 55 浏览
几个月前曾经食过, 都觉得ok, 啲嘢几抵食, 又大件, 最钟意啲饭细细旧, 刺身大大旧, 但今次真系嬲到震!!!! 天气已经热架啦, 仲要我哋坐出面, 虽然都系商场内, 但一啲冷气都冇, 得把唔凉的风扇, 咁多客都唔知吹到边个??我哋系食正价的, 唔系食9:30得, 啲食物都咁, 真唔知宵夜时段啲寿司有几难食??鳗鱼寿司: 普通, 喺嚟餐嚟讲算好好食软壳蟹寿司: 平时系食开手巻, 但今次试寿司, 点知难食咁多, 啲软壳蟹啲粉太多, 又唔脆, 好淋, 亦食唔出有蟹味, 失败芝士鸭血串烧: 好难食, 一啲都唔夹, 又系冻上海胆寿司: 都叫保持水准, 好好味腐皮: 我冇食, 不过我朋友都系食完一只得, 就有人再食芝士八爪鱼寿司: 一啲都唔出色帆立贝寿司: 上次嚟食系因为佢大件夹抵食, $28!!! 但今次佢样冇咁靓之余, 仲要加埋价$35(鹅肝烧牛肉寿司: ok.....鹅肝太细, 但味道很夹玉子: 系全晚最好味的食物, 正!!!! 不过我哋亦都试咗鳗鱼玉子, 松叶蟹膏玉子, 但都不及净玉子好味!!!三文鱼寿司: 超失望, 以前真系一只碟咁长的三文鱼, 而家简直系将佢一分为二, 好嬲!!!

鳗鱼寿司
鳗鱼寿司: 普通, 喺嚟餐嚟讲算好好食
软壳蟹寿司
芝士鸭肉串烧
芝士鸭血串烧: 好难食, 一啲都唔夹, 又系冻上
海胆寿司
海胆寿司: 都叫保持水准, 好好味
蟹虸芒果腐皮, 芝士八爪鱼寿司
腐皮: 我冇食, 不过我朋友都系食完一只得, 就有人再食
芝士八爪鱼寿司: 一啲都唔出色
帆立贝寿司, 鹅肝烧牛肉寿司
(鹅肝烧牛肉寿司: ok.....鹅肝太细, 但味道很夹
玉子
三文鱼寿司, 海胆甜虾寿司
三文鱼寿司: 超失望, 以前真系一只碟咁长的三文鱼, 而家简直系将佢一分为二, 好嬲!!!! 亦冇之前咁肥美, 好唔开心....仲要比之前贵咗$2
海胆甜虾寿司: 好味, 但都系觉得比较细件咗啲!!!

无影相的稻庭乌冬: ok

真系唔知点解呢间嘢会变成咁, 我以后都唔会再嚟, 都唔明点解仲有咁多人喺到排队的???
2011-08-12
等候时间
45 分钟 (堂食)
玉子
帆立贝寿司, 鹅肝烧牛肉寿司