2009-12-03
之前聽朋友話那裡的自助餐很好食、環境又高級,抱着点都唔會太差的心態去試一試。去到酒店大堂,咦,幾條柱都包實晒,重裝修緊嘅,地上重有些少英泥沙添!算喇,食嘢上九樓啫,同愛人一齊去,有前無後呀!坐定,有熱水飲,唔錯。開飯喇,熱嘢有十個左右,香草薯茸、東坡肉〈夠熱但不正宗〉、是日精選〈浸在汁肉好似肉條的東西〉、咖喱豬肉、焗龍鯏、豉油雞〈唔得、根本唔熱、唔似用豉油泡製〉、日式燒鷄,普通!點心只有燒賣,灰灰地,好似麻麻地!切件豬脾〈似用紮肉做〉,唉!京都骨,唉!見到日式,只有少許魚生、八爪魚、灼蝦、青海草,咁嘅色水,無胆下注!三文魚、凍肉片,麻麻。連檸檬表面都乾錚錚,似擒晚用剩,檬檸好平啫!甜品普通。雖然$148另加一,但咁嘅水準,如果我係經理,我一定過唔到自己個關。總結食物種類唔多、熱度多款不夠、部份欠新鮮。佢唔再改善,唉!其實錢俾咗都算喇,最慘我而家對住愛人無晒飛士呀!陰公!
坐定,有熱水飲,唔錯。
其實錢俾咗都算喇,最慘我而家對住愛人無晒飛士呀!陰公!