2020-01-07 427 浏览
今晚同朋友食饭,朋友简左呢间黄店,每人嗌左个汉堡同小食,但食完好想讲一句,黄真系唔系大哂!事关百几蚊一个汉堡,食过好多地方都唔错,相反呢度真系好失望,而且呢度仲要系主打burger都做得甘差!🤦🏻‍♀️我甚至觉得x记十几蚊都好食过佢,甚至系我食过觉得最难食既burger!特别系牛肉!真系好多年无食过甘难食既牛肉,肉质好「梅」,完全无牛味,而且有筋。位置方面,五个人坐细圆枱,非常迫,食到十分狼狈。我地平时出街食饭都极少浪费食物,但呢餐真系唔得,个个都食净野,有个fd咬左啖顶唔顺成旧牛无食,包皮十分干,个个食左少少都无食,我地系去到就算未饱都唔想食既地步,面包铺都比佢好食😓。主打burger,但连一个基本好食既burger都做唔到,真系令人失望,支持黄店系好事,但唔想各位盲撑,打开门做生意,请比返少少heart出黎。

位置方面,五个人坐细圆枱,非常迫,食到十分狼狈。

2019-12-19
用餐时段