2020-04-02 1814 浏览
呢間微笑box,如果唔係寫食評,真係唔知佢個名咁可愛,係我嘀舊同事帶我黎食㗎!佢冇得book,鋪位唔大,要排隊㗎!但勝在流動率高,所以都唔算等得耐~坐得有嘀迫,不過同事介紹得,通常都好食我對泡菜係有嘀迷之執着,雖然食完個人好大浸味,但我真係戒唔到呀!一見佢有泡菜豆腐湯,諗都冇諗就嗌,完全唔理一個湯送飯係幾咁齋,只係想滿足一稞泡菜嘅心!好快,十分鐘就到,好彩佢都有兩隻餃子,但我完全俾個湯吸引咗!飲一啖!就係我要嘅野呀!又夠濃夠辣,豆腐又滑,簡直天堂!第二次去,就因為第一次太驚為天人!對佢有所鬆懈,我見人哋叫咗一個炒年糕,個樣好似好好食咁,好奇害死貓.....我唔想再提,好甜,甜到....如果愛情有咁甜就好嘞!溫馨提示:唔好嗌。

泡菜豆腐湯
泡菜豆腐湯