食咗幾次 終於都想分享吓 就係關於天后嘅大飯桶餐廳。我同朋友今日去咗呢度試咗幾款菜式,真係好開心同好飽足!😋首先,我哋試咗佢哋嘅招牌菜,🇹🇭泰式紅咖喱牛腩煲🐮。啊,話真係,呢個菜真係令我驚艷!咖喱湯底濃郁香辣🌶️,撈白飯🍚食一流。牛腩煮得好軟好入味,真係令人食得停唔住嘅感覺。然後跟餐仲附送了🥥椰皇燉豬展。呢個菜真係好特別!🐷豬展肉燉得好軟好嫩,配上椰皇湯底,味道鮮甜又濃郁。真係一種絕妙嘅組合!我一口接一口咁食🍽️,真係停唔到口另外,我哋仲試咗🍱原條板燒鰻魚丼同番茄烏冬。原條鰻魚肉質鮮嫩多汁,外皮燒🔥到岩岩好有焦甜的味道,真係好好味。🍅番茄烏冬亦都好特別,烏冬彈牙有嚼勁,配上番茄醬汁,酸甜口感好開胃。天后嘅大飯桶餐廳真係一個值得推薦嘅地方👍!唔同風情既美食都可以係度食到,個名又改得得意🪣,又容易去,鍾意食飯的你一定唔會失望!希望大家都可以嚟到呢度品嚐到美味嘅菜式!👏👏