2022-07-18
今次我地又黎到一間寵物友善既𝚌𝚊𝚏𝚎🐶依家真係越黎越多寵物友善既餐廳🥰除咗一般𝙼𝚎𝚗𝚞之外,仲有適合小狗享用嘅餐牌,大家可以同自家主子一齊享用美食😋哩間係行工業風嘅,日頭就係一間 𝚌𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 𝚜𝚑𝚘𝚙☕️夜晚就會轉變為酒吧🥃🍝𝚂𝚊𝚕𝚝𝚎𝚍 𝙴𝚐𝚐 & 𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝙳𝚞𝚌𝚔 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚜𝚝 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊 $𝟷𝟺𝟾哩款卡邦尼加入左鹹蛋,味道更濃厚😋配埋煙燻鴨胸鹹香味更加出,配菜都幾足料,鍾意鹹蛋既朋友可以試下~🍳𝚂𝚄𝙿𝙴𝚁𝙷𝙾𝙾𝙼𝙰𝙽 𝙱𝚒𝚐 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 $𝟷𝟹𝟾見倒佢地既𝚊𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢 都好似幾出名所以叫左黎試✨都幾足料,味道正常吾錯👍🏻幾鍾意個大啡菇🍄🥞𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝙱𝚊𝚋𝚢 𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎𝚜 𝚠/ 𝙳𝚊𝚒𝚕𝚢 𝙸𝚌𝚎-𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 $𝟿𝟾哩個店家好似好推薦🤣所以我地就叫左~第一次食哩種覺得幾得意🥰細細粒好似雞蛋仔咁,外脆內軟,雪糕方面本身就跟雲哩拿口味我地就+$𝟷𝟾𝚞𝚙𝚐𝚛𝚊𝚍𝚎 左開心果味,食落去好濃開心果味,仲有少少顆粒感口感幾豐富👍🏻🍸𝙴𝚝𝚎𝚛𝚗𝚒𝚝𝚢 $𝟻𝟾見到哩度有幾款特色𝚖𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕,就試左哩款加左奇異果、蘋果同綠茶既,感覺幾清新,飲落其實就係果茶咁
🍸𝙴𝚝𝚎𝚛𝚗𝚒𝚝𝚢 $𝟻𝟾
見到哩度有幾款特色𝚖𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕,就試左哩款加左奇異果、蘋果同綠茶既,感覺幾清新,飲落其實就係果茶咁樣🤣
☕️𝙲𝚛𝚊𝚏𝚝 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 - 𝙿𝚎𝚛𝚞 𝙳𝚎𝚕𝚏𝚒𝚗 𝙲𝚛𝚞𝚣 𝙼𝚘𝚛𝚎𝚝𝚘 $𝟼𝟾
除咗一般咖啡之外仲有三款手沖可以選擇~我哋就揀咗呢款偏𝚏𝚛𝚞𝚒𝚝𝚢既咖啡豆,飲落都唔錯,味道偏酸唔苦✨