招聘中
月薪
餐厅: 天仁茗茶
资讯:

2019-08-28 116 浏览
 天仁茗茶(九龙湾淘大店)913茶王梳乎厘pancake 听过咁多人讲话佢地d pancake吾错 前排终于去左试天仁茗茶的梳乎厘pancake 😆 首先个味道又真系吾差 虽然蛋香吾够 但有啲奶味得来吾会太甜🤔 质地都系我中意的口感 佢吾会太软太一patpat 反而督落去真系有质感👍🏻 中意食啲实小小的pancake呢个会啱你👀 面头加上好多的913奶茶cream😂 茶香就冇乜 但吾会过甜 cream都打得好滑又香😛 配料的珍珠就系我地一般饮珍珠奶茶个d 冇咩特别🙈 最怪系加左士多啤梨 好酸得来又吾夹 扣左分☹️ 到服务!买个阵话10-15分钟咁谂住都ok 点知最尾系等左我半!个!钟!得一个人做嘢单就一大叠🤢 等到我都冇心机系咁想去追🤷🏻‍♀️大家记得要早d买左先好去周围行下啊🧐 特登去就吾会了 除非经过啦 但系香港咁的价钱有两大旧 性价到都ok既
 天仁茗茶(九龙湾淘大店)
913茶王梳乎厘pancake
2019-08-18
等候时间
20 分钟 (堂食)