2021-09-11
呢間位於大角咀嘅餐廳真係黃到出晒名💛,特登去支持吓但當晚食客真係好少🥺。不過食完真係覺得味道真係得😻,大家快啲去支持吓!.📍夢幻大蝦蝦乾意粉($180)呢碟意粉真係唔平,不過又堅好食😋。用番茄🍅同龍蝦汁🦞做底,食落超濃郁又重鮮味,好正。落咗番茄乾、大蝦🦐、仲有蝦乾做配料,食落又白又惹味👍🏻。意粉煮得啱啱好🍝,大蝦彈牙!推薦🤟🏻。.📍威靈頓牛柳($220)講真係香港食咗好幾次威靈頓牛柳,不過都係失望多,食到有少少驚咗👉🏻👈🏻。今次少少哋叫一人份量試一試,點知嚟到都有4件,份量比想像中多😳。牛柳軟腍睇落唔算紅嫰但食落冇過熟🥩,加上芥末、西班牙火腿🐖同蘑菇醬,食落味道豐富,酥皮又冇被整腍,好食❤️。呢個價錢超值🤘!有時好怕啲黃店剩係得個名,不過呢間黃之餘💛食物真心得🤟🏻,快啲去支持吓!.
📍夢幻大蝦蝦乾意粉($180)
📍威靈頓牛柳($220)