2016-11-14 129 浏览
大角咀,俾你印象可能係有d偏遠,而且好多工廈臨立嘅舊區地方。但係估唔到,亦有值得去食嘅燒物小店。首先講裝修,真係放左心機,雖然舖頭細細,但突登整左個架,放左好多唔同酒做裝飾呢度有各種 frozen beer,而本小姐就揀左熱情果味。就同平時酒吧一樣,冰冰嘅酒泡,甜甜嘅味道,可以話係女仔嘅至愛。燒物黎講,識食一定會叫茄子,好惹味。特別想講呢度嘅串燒味道,同平時串燒店嘅有少少唔同,平時會係味精調味料又好重口味,而呢度反而淡少少,唔會食完勁口渴。羊架,少少so味,合格豬頸肉同雞腎,兩個人食,我地為求食到多d唔同款,寧願每樣叫一串,每人食一口,咁先係享受到食物又唔會太飽之道大菇,同其他串燒煮法有少少唔同。不過食落好juicy吉烈蠔,好熱拿拿,入面唔會好熱我地仲叫左呢條清魚,真係好有趣,廚師將條魚打直放,好似企左係度咁,hahhaaa。味道 ok,不過呢種魚始終好多骨,如果唔識吐骨嘅朋友,最好叫款少幼骨會好d燒物最愛翠玉瓜,仲要係好大舊!!仲有,呢度ge一口牛 $25 有三大粒,而且juicy好多汁,所以呢個係好抵呀!食左咁多肉,都要循例叫多個菜嘅˜ 健康 d 呀嘛哈哈。位置其實唔係好遠,奧會站
羊架,少少so味,合格
大菇,同其他串燒煮法有少少唔同。不過食落好juicy
吉烈蠔,好熱拿拿,入面唔會好熱
食左咁多肉,都要循例叫多個菜嘅˜ 健康 d 呀嘛哈哈。

位置其實唔係好遠,奧會站十分鐘已經行到過黎。太子站反而會遠少少。論裝修同食物嘅味道,呢間店係有驚喜嘅!